Møde lokaler

Mødelokaler

Lokaler til alle formål

Skal du bruge et lokale til et fremtidigt event? Skal du holde møde eller konference med nem adgang til enten Storkøbenhavn eller Nordsjælland? På Hotel Marina finder du gode rammer til at facilitere et hvilket som helst type arrangement. Vores lokaler fungerer både som selskabslokaler og mødelokaler samt til større konferencer. Samtidig ligger Hotel Marinas lokaler med smuk udsigt over Øresund, og du og dine gæster vil kunne nyde vores terrasse i pauserne eller gå en tur på Vedbæk Strand for frisk luft.

Med plads til helt op til 250 personer i vores største rum på 160 kvadratmeter og små mødelokaler på 24 kvm er vi fleksible til at facilitere netop det arrangement, du holder.

Selskabslokaler i Vedbæk

Er der en bedre lokation at afholde et arrangement på, end i lokaler hvor I får en fantastisk havudsigt og kun 30 minutter fra byen? På Hotel Marina tilbyder vi flere selskabslokaler i forskellige størrelser og opsætninger, så vi kan nemt koordinere lokalerne og dagen, så det passer til netop dit arrangement. Samtidig har du og alle dine gæster mulighed for at overnatte på hotellet efter festen er overstået, så I ikke skal tænke på, hvem der skal køre hjem, eller hvornår det sidste tog kører.

Fleksibel komfort til dit arrangement

Vi tilbyder fire lokaletyper i forskellige størrelser. Hvor mange, der kan være i lokalet, afhænger af, hvordan du ønsker at bordene og siddepladserne arrangeres. Vores største selskabslokale har plads til op til 250 stående gæster eller 160 siddende gæster; det kan også opdeles i to lokaler, hvor der er plads til 75 gæster i hver. Hvert lokale designes efter dine behov, så rummet optimeres efter dit arrangement – uanset om det er et bryllup, en konfirmation, en fødselsdag eller bare en fed fest. Alle selskabslokalerne arrangeres efter dine ønsker, og du vil få adgang til lydsystemet, så I kan spille jeres yndlingssange under hele arrangementet.

Eventsted med udsigt over Øresund

I forlængelse af vores loungeområde ligger en stor terrasse med en smuk udsigt over marinaen i Vedbæk, som sætter en dejlig stemning for alle gæster. Skinner solen ikke, så har vi helt sikkert gang i pejsen i vores hyggelige lounge. Holder I et event hos Hotel Marina, er I mere end velkomne til at benytte jer af både terrassen og loungen til at mingle med hinanden og nyde en velkomstdrink, når jeres gæster ankommer. Både terrassen og loungen har masser af plads, så de er fleksible til at sikre en god start på jeres event.

Når festen er slut, kan dine gæster slappe af ved tanken om, at der ikke er langt til en dejlig seng. Book jeres ophold hos Hotel Marina, så I ikke skal tænke over, hvordan I skal komme hjem og føle jer presset på tid. Til vores mere seriøse gæster kan vi nemt transformere selskabslokalerne til konference- og møderum. Vi ser meget frem til at byde dig og dine gæster velkommen på Hotel Marina.

Med plads til 250 mennesker er konferencesal 1 vores største lokale til konferencer og andre arrangementer. Måden I ønsker rummet indrettet, har indflydelse på, hvor mange der er plads til.

 • Reception: 250
 • Biograf: 225
 • Klasseværelse: 160
 • Rundbord: 120
 • Bestyrelse: 60
 • U-bord: 50

  Konferencesalen kan opdeles i to mindre lokaler á 83 kvm, hvor der kan være helt op til 75 deltagere.

I konferencesal 2 kan vi huse op til 150 deltagere til dit arrangement. De 120 kvm indrettes efter dine behov, så du har plads til alle de inviterede og så pladsen indrettes bedst muligt efter eventtypen.

 • Reception: 150
 • Biograf: 130
 • Rundbord: 80
 • Klasseværelse: 75
 • Bestyrelse: 50
 • U-bord: 40

Selskabslokalet kan opdeles i to ligeligt fordelte lokaler på 60 kvm, der er perfekte til den lille fest eller mellemstore møder.

Den mindste af de tre konferencelokaler på Hotel Marina er på 102 kvm. Vi indretter lokalet efter dine behov.

 • Reception: 80
 • Biograf: 50
 • Rundbord: 50
 • Klasseværelse: 38
 • Bestyrelse: 36
 • U-bord: 30

Lokalet her er mere fleksibelt end de andre, da det kan opdeles til fem forskellige størrelser, så dit arrangement kan foregå på alt fra 24 til 54 kvm eller i fuld størrelse på 102 kvm.

Hold din konference i Vedbæk

Hos Hotel Marina sikrer du, at din konference får de bedste rammer. Fortæl os, hvad dine behov er, så sørger vi i fællesskab om, at dit arrangement bliver præcis, som du vil have det. Vi står klar til at tage imod dig og dine gæster i vores fleksible lokaler.

Møder og teambuilding

Skal dit møde være nemt og simpelt? Skal der være fokus på teambuilding? Tag kontakt til Hotel Marina, så hjælper vi dig med at koordinere rammerne om lige netop det møde, du søger

Er du stamgæst?

Til virksomheder, der har mange overnatninger hos Hotel Marina, tilbyder vi en rabatpris. Har du mange møder og konferencer på hotellet eller i Vedbæk omegn, er det oplagt at få en aftale med os. Vi sørger for gode forhold til dig og dine kollegaer, og så får I naturligvis en personlig kontaktperson vedr. jeres aftale.