Hotel apartments

Om apartments

Fantastisk skønne apartments

På Hotel Marina tilbyder vi, udover de almindelige hotelværelser, 1-3-værelseslejligheder af høj komfort med fuldudstyret køkken. De servicerede lejligheder tilbyder mere plads end traditionelle hotelværelser, så skal du hos os i en lang periode, og vil du føle dig endnu mere hjemme, skal du vælge apartments.

Leder du efter et sted at bo i længere tid? Det kan være i forbindelse med projektarbejde i Rudersdal, eller imens du venter på at kunne flytte ind i dit nye hus. Du kan bruge Hotel Marina som din midlertidige bopæl ved at bo på vores lejligheder, så du har alle de faciliteter, du er vant til derhjemme.

Skal du overnatte i en kortere periode, kan du stadig sagtens booke lejlighederne i Vedbæk. Det gør du, helt som hvis du ville booke et almindeligt hotelværelse via bookingmodulet øverst på denne side. Hvis du skal bruge en lejlighed i en lang periode, kan du med fordel kontakte os på reception@hotelmarina.dk og få en særskilt aftale.

Apartments

På Hotel Marina har vi 1-, 2- og 3-værelseslejligheder til rådighed. Alle lejlighederne inkluderer en god dobbeltseng, gratis internet, TV, skrivebord, spisebord, badeværelse og fuldtudstyret køkken.

  • Apartment med 1 værelse har alle de basale faciliteter beskrevet ovenfor.
  • Apartment med 2 værelser består af 50 kvm, alle de basale faciliter, en separat opholdsstue med sofa, der kan laves om til en ekstraopredning, samt balkon med udsigt over enten Øresund eller grønt naturområde.
  • Apartment med 3 værelser, vores største værelser, består af 78 kvm, alle de basale faciliteter, to soveværelser med dobbeltsenge, en separat opholdsstue med sovesofa, samt balkon med udsigt over enten Øresund eller grønt naturområde

Udover størrelsesforskellen er den helt store forskel fra et almindeligt hotelværelse køkkenet. Du kan gå ud og spise på en af de nærtliggende restauranter, hvis du har lyst, men når du bor på en af vores apartments på Hotel Marina, får du også frihed til at lave dit helt eget måltid i dit fuldt udstyrede køkken.

Bedste beliggenhed i Rudersdal

Hotel Marina befinder sig på Øresundskysten. Hotellet ligger i Rudersdal, i den hyggelige by Vedbæk, der byder på havn, strand og smuk natur. Her befinder du dig på kanten mellem Storkøbenhavn og Nordsjælland. Med nem adgang til offentlig transport via Vedbæk station er Hotel Marina det perfekte sted at bo, hvis du i forbindelse med dit ophold skal til København eller Nordsjælland. Kystlinjen, der kører fra Vedbæk station, er direkte forbundet med Københavns Lufthavn mod syd og Helsingør mod nord.

Hotellets beliggenhed i Rudersdal gør også, at det ligger i smukke, grønne omgivelser. Det giver et pusterum om aftenen og i weekenden, hvis der har været travlt på arbejde eller evt. i forbindelse med en flytning. Du bor lige over for Vedbæk strand og havn samt i nærheden af skovområder, som er helt oplagt at gå ture i.

Hotel i Vedbæk

Mens vi har mange dejlige faciliteter, er vores hotellet selvfølgelig den helt centrale del af ejendommen. Vores 126 værelser er alle designet med enkel, skandinavisk indretning og giver alle rejsende et godt udgangspunkt for at opleve både Nordsjælland og København. Hotel Marina i Vedbæk er åben for alle.

Attraktioner i Vedbæk

Hotel Marina ligger i natursmukke omgivelser og i kort afstand til masser af spændende attraktioner. Heriblandt er Dyrehaven og Bakken samt gode transportmuligheder til Louisiana, Kronborg Slot og alt i det centrale København.

Møder & konferencer

Ønsker du at holde møder eller afvikle konferencer i smukke omgivelser tæt på København? Så er Hotel Marina det perfekte valg. Vi byder på indenfor på et dejligt konferencehotel i Vedbæk og sørger for en personlig og professionel håndtering af dit arrangement.