Vinbar i Vedbæk

Om Vinbaren

Stort vinudvalg på bar i Vedbæk

Hotel Marinas vinbar er åben for alle – også gæster der ikke overnatter på hotellet. Vi byder derfor hele Vedbæk velkommen i vores vinbar, der er åben alle ugens dage.

Vedbæks bar er derfor en destination for alle lokale, der søger et sted, hvor man kan nyde gode vine fra nær og fjern.

Barens afslappede omgivelser

Det store loungeområde, der omgiver Hotel Marinas vinbar skaber en indbydende og afslappende atmosfære. Her kan du medbringe venner, kollegaer og familie og nyde god vin i lækre omgivelser.

Foretrækker du at sidde udendørs, kan du selvfølgelig også bruge hotellets store terrasse, når du besøger vinbaren. Mens loungens designermøbler er favoritten i efteråret og vinteren, er terrassen et stort hit, så snart forårssolen begynder at titte frem. Alle i Vedbæk er velkommen til at medbringe egne madvarer på terrassen, så længe drikkevarerne købes i baren.

Rosévejr er terrassevejr

Terrassen i Vedbæk er bare en lækker destination, især når der er perfekt rosévejr. Kom forbi baren på Hotel Marina, find årets favoritrosé, nyd havbrisen og vinen, mens du sidder i solens stråler på vores terrasse.

En bar er ikke en bar uden øl

Selvom vi har stort fokus på vin i baren, kan vi ikke helt berettige at kalde os en bar, uden at vi har et udvalg af øl. På Hotel Marina har vi derfor selvfølgelig også kolde fadøl og et udvalg af øl på flaske til de tørstige.

Vinbar på Hotel Marina i Vedbæk

 

Baren ligger lige over for Vedbæk Havn på det velkendte Hotel Marina. Vedbæks vinbar ligger derfor centralt og med nem adgang for alle. Har du været på havnen eller stranden, og skal du bruge et sted at slutte dagen, kan du nemt komme over til os på hotellet – og ja, alle er velkommen, også hvis du ikke er overnattende gæst.

Hotel i Vedbæk

Mens vi har mange dejlige faciliteter, er vores hotellet selvfølgelig den helt centrale del af ejendommen. Vores 126 værelser er alle designet med enkel, skandinavisk indretning og giver alle rejsende et godt udgangspunkt for at opleve både Nordsjælland og København. Hotel Marina i Vedbæk er åben for alle.

Attraktioner i Vedbæk

Hotel Marina ligger i natursmukke omgivelser og i kort afstand til masser af spændende attraktioner. Heriblandt er Dyrehaven og Bakken samt gode transportmuligheder til Louisiana, Kronborg Slot og alt i det centrale København.

Møder & konferencer

Ønsker du at holde møder eller afvikle konferencer i smukke omgivelser tæt på København? Så er Hotel Marina det perfekte valg. Vi byder på indenfor på et dejligt konferencehotel i Vedbæk og sørger for en personlig og professionel håndtering af dit arrangement.