Hotellets lounge

Om
Loungen

Barens afslappede omgivelser

Hotel Marina lounge område er åben for alle – også gæster der ikke overnatter på hotellet.

Det store loungeområde, der omgiver Hotel Marinas vinbar skaber en indbydende og afslappende atmosfære. Her kan du medbringe venner, kollegaer og familie og nyde god vin i lækre omgivelser.

Foretrækker du at sidde udendørs, kan du selvfølgelig også bruge hotellets store terrasse, når du besøger vinbaren. Mens loungens designermøbler er favoritten i efteråret og vinteren, er terrassen et stort hit, så snart forårssolen begynder at titte frem.

Rosévejr er terrassevejr

Terrassen i Vedbæk er bare en lækker destination, især når der er perfekt rosévejr. Kom forbi baren på Hotel Marina, find årets favoritrosé, nyd havbrisen og vinen, mens du sidder i solens stråler på vores terrasse.

En bar er ikke en bar uden øl

Selvom vi har stort fokus på vin i baren, kan vi ikke helt berettige at kalde os en bar, uden at vi har et udvalg af øl. På Hotel Marina har vi derfor selvfølgelig også kolde fadøl og et udvalg af øl på flaske til de tørstige.

Loungebar i Vedbæk

Loungebaren ligger lige over for Vedbæk Havn på det velkendte Hotel Marina. Har du været på havnen eller stranden, og skal du bruge et sted at slutte dagen, så drop ind til os og få en glas koldt vin og måske enda tage noget tapas med til vinen.

Hotel og strand

Mens vi har mange dejlige faciliteter, er vores hotellet selvfølgelig den helt centrale del af ejendommen. Vores 126 værelser er alle designet med enkel, skandinavisk indretning og giver alle rejsende et godt udgangspunkt for at opleve både Nordsjælland og København. Hotel Marina i Vedbæk er åben for alle.

Aktiviteter

Hotellet kan arrangere og anbefale aktiviteter ud af huset såsom yoga på stranden, kajak-, cykel-, løb-, gåtur, tennis og golf eller byde på udflugter til kulturelle steder som til Louisiana, Vedbæk kulturhus eller en shopping tur ind til København centrum.

Vedr. transport så ligger Vedbæk Station blot 400 m fra hotellet og har direkte forbindelse til København centrum, Københavns Lufthavn, Kastrup.

Møder & konferencer

Ønsker du at holde møder eller afvikle konferencer i smukke omgivelser tæt på København? Så er Hotel Marina det perfekte valg. Vi byder på indenfor på et dejligt konferencehotel i Vedbæk og sørger for en personlig og professionel håndtering af dit arrangement.