Hotel Marina, Vedbæk

Om
Hotellet

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Marina i Vedbæk nær København. Her bor du på lækre værelser i en helt fantastisk beliggenhed, eksempelvis med havudsigt over Øresund. Hotel Marina er et helt ideelt valg for de fleste rejsende. Familier og par har gode muligheder for at nyde natur, kultur og attraktioner. Forretningsrejsende får en god base, da der her kan afholdes møder og konferencer med nemme transportmuligheder til København. På hotellet i Vedbæk er der fri adgang til træningsrum, gratis internet, gratis parkering og hyggelige omgivelser.

Attraktioner omkring Vedbæk

Vedbæk ligger i det nordlige Storkøbenhavn og derfor på kanten mellem både København og Nordsjælland. På modsatte side af vejen fra Hotel Marina ligger både havnen og Vedbæk strand, hvorfra en badebro strækker sig ud i Øresund. 20 minutter fra Hotel Marina ligger Bakken, og kun 5 minutter derfra er indgangen til Jægersborg Hegn og Dyrehave, der er en del af UNESCO-kulturarven parforcejagtlandskabet i Nordsjælland.

Hotel nær København

 

Området omkring Hotel Marina er naturskønt og fyldt med aktiviteter. Men hotellet ligger også i kort afstand til København. Centrum kan nås med Kystbanen, der ligger kun få hundrede meter fra hotellet. Her går der desuden også tog direkte til Københavns Lufthavn.

BestPrice bookinger kan ikke annulleres. FlexPrice reservationer booket direkte gennem en af Hotel Marinas egne salgskanaler kan annulleres frem til kl. 14.00 på ankomstdagen. Har du booket din overnatning gennem en tredjepart, såsom et rejsebureau, skal du henvende dig til denne leverandør.

Check ind er tidligst kl. 14.00. Check ud er senest kl. 11.00.

Efter aftale med receptionen kan du for DKK 100 per time checke tidligere ind eller DKK 100 per time for sen check ud (frem til kl. 14). Det gælder minimum 2 timer.

På alle værelser koster det kun DKK 100 ekstra pr. nat for en person mere på værelset. På familieværelserne tillægges DKK 250 for tredje og fjerde ekstraopredning. Børn mellem 0 og 2 år, der sover i forældrenes seng, bor gratis. Det er også muligt at bestille en babyseng med hovedpude og dyne for kun DKK 100.

Vi opbevarer glemte sager, der er fundet på hotellet, i 4 uger. Herefter overdrages genstande med serienumre (såsom elektronik) samt smykker og andre særligt værdifulde genstande til Politiets hittegodskontor. Alt andet afleveres efter 4 uger til velgørenhed. Har du glemt noget på hotellet, kan du kontakte os pr. mail reception@hotelmarina.dk for at høre, om vi har fundet noget på dit værelse. Send os en mail med et navn, dato for overnatning samt værelsesnummer. Skal genstanden sendes til dig, anvender vi Pakke.dk eller PostNord til levering.

I skal foretage en gruppereservation, hvis I har brug for flere end 5 værelser. På denne måde sikrer vi, at alle informationer udfyldes korrekt, og I opnår den bedste pris. Udfyld denne formular, så kontakter vi jer snarest.

Receptionen holder døgnåbent, så du kan altid komme ned og tale med vores imødekommende personale. Du kan også kontakte os på tlf. 45 89 17 11 eller mail reception@hotelmarina.dk.

Du er velkommen til at medbringe kæledyr på hotellet mod DKK 250 pr. nat.

Morgenmad kan tilkøbes for DKK 130 pr. person. For børn mellem 3 og 12 år koster morgenmaden DKK 70.

Mandag til fredag: 6.30 – 10.00

Weekend og helligdage: 7.00 – 10.00

Der er 150 gratis parkeringspladser lige udenfor hotellet. For at holde gratis på parkeringspladsen skal du huske at registrere din bil på vores iPad i receptionen. Vi tilbyder også et begrænset antal parkeringspladser i aflåst kælder under hotellet mod et ekstra gebyr.

Al rygning er strengt forbudt, men du er naturligvis velkommen til at ryge udenfor. Hvis du ryger på værelset eller balkonen, koster det DKK 1.500 for ekstrarengøring. Hvis brandalarmen startes, pålægges en bøde på yderligere DKK 5.000.

Du får gratis WiFi på hotellet, som er nemt at logge på med alle enheder.

Receptionen på Hotel Marina har døgnåbent.

Hotel i Vedbæk

Mens vi har mange dejlige faciliteter, er vores hotellet selvfølgelig den helt centrale del af ejendommen. Vores 126 værelser er alle designet med enkel, skandinavisk indretning og giver alle rejsende et godt udgangspunkt for at opleve både Nordsjælland og København. Hotel Marina i Vedbæk er åben for alle.

Attraktioner i Vedbæk

Hotel Marina ligger i natursmukke omgivelser og i kort afstand til masser af spændende attraktioner. Heriblandt er Dyrehaven og Bakken samt gode transportmuligheder til Louisiana, Kronborg Slot og alt i det centrale København.

Møder & konferencer

Ønsker du at holde møder eller afvikle konferencer i smukke omgivelser tæt på København? Så er Hotel Marina det perfekte valg. Vi byder på indenfor på et dejligt konferencehotel i Vedbæk og sørger for en personlig og professionel håndtering af dit arrangement.